Siirry suoraan sisältöön

Auttaako piristävät aineet pokerissa?

  • Niina 

Yksi todella tapetille noussut puheenaihe on kysymys siitä, auttaako piristävät aineet pokerin pelaamisessa. Tähän on hyvin vaikeaa sanoa suoraa vastausta, riippuu tietysti siitä mitä käyttää. Mitään laitonta ei kannata koskaan käyttää, se on hyvin harvoin eduksesi pitkässä juoksussa. Yksi todella hyvä tapa pitää peli kuosissa ilman piristäviä aineita on nukkuminen. Kun olet nukkunut hyvin ja syönyt ja juonut hyvin, aivosi jaksavat keskittyä ja ajatella jokaista tilannetta. Kaikki luonnolliset asiat vaikuttavat paljon enemmän kuin mitkään muut.

On myös olemassa luonnollisia luonnon tuotteita jotka antavat sinulle lyhyt aikaisen piristyksen. Yksi tavallisimmista on ilman muuta kahvi. Kahvissa on kofeiinia, joka on piristysaine. Kahvia ei saa nauttia liikaa, koska silloin saa yliannostuksen kahvista ja alkaa voimaan pahoin. Mutta pieni määrä kahvia antaa todellakin lyhyt aikaisen edun ajattelemiseen.

Miksi ei kannata käyttää mitään laittomia piristysaineita? Yksi todella tärkeä asia on hyvä muistaa, suurin osa näistä laittomista piristys aineista saavat sinut tavalla tai toisella todella riippuvaiseksi. Toinen asia on tietysti se, että piristys aineista voi olla todella lyhyt aikaista hyötyä, mutta pitkässä juoksussa näissä piristys aineissa voi olla todella negatiivisia vaikutuksia. Kannattaa olla todella varuillaan kun tekee päätöksen ottaa jotain piristys aineita.

Me emme suosittele mitään piristys aineita. Ainoa asia jota voimme lämpimästi suositella on nukkuminen. Syö hyvin ja juo hyvin, niin kehosi voi paremmin ja jaksat ajatella ilman mitään erikoisuuksia. Pidä huolta itsestäsi, olet kuitenkin oman elämäsi tärkein henkilö, tavalla tai toisella.

Tehkää järkeviä päätöksiä omassa elämässänne niin voitte varmasti tehdä järkeviä päätöksiä myös pokerin pöydissä. Kun voit hyvin, pokerisikin voi paremmin.