LÖYDÄ RESEPTISI NETISTÄ

RECIPE

Recipe - löydä reseptisi netistä

Recipe.fi jakaa kaiken ruuasta ja resepteistä. Sivuston tarkoituksena on tuoda yhteen kaikki ruuanlaitosta kiinnostuneet ja luoda paikka, jossa kaikki voivat jakaa reseptinsä. Meidän mottomme on ”löydä resepti netissä” eli voit olla varma, että löydät juuri sen reseptin, jota etsit täältä Recipestä.

Ruokaresepti on valmistusohje, joka kertoo miten valmistat tietyistä ainesosista sekoitettavan ruoan tai juoman. Keittokirjat koostuvat monista resepteistä. Nykyään jopa ruokakaupoista saa esitteitä, jotka sisältävät hyviä reseptejä. Näitä paperilappusia ja kirjoja on kuitenkin hankala käyttää ja ne unohtuvat helposti jonnekin. Internet on siitä hyvä paikka, että se on aina lähellä ja meidän sivustollamme voit jakaa reseptisi, ja löytää sen myöhemmin, tai etsiä aivan uuden idean ruuanlaittoosi.

Löydä reseptisi netistä
Löydä reseptisi netistä

RAVINTO

Ravinnosta energiaa

Ravinto on ihmiselle tärkeätä, siitä saamme energiaa ja kroppamme saa rakennusaineita. Ruokailun ei tarvitse kuitenkaan olla tylsää ja uusilla resepteillä voit tehdä siitä entistä mukavampaa. Oli sitten kyseessä paisti, voileipäkakku, keitto tai smoothie, voit jakaa reseptisi sivuillamme ja vastaavasti etsiä toisten resepteistä juuri sinulle sopivan.

Ihmisten makuaisti koostuu viidestä perusmausta: makea, suolainen, hapan, karvas ja unami. Vaikka kielemme aistii nämä kaikki maut, ihmisten makunystyröiden määrä vaihtelee yksilöittäin. Jokainen siis voi maistaa ruuat aivan erilailla kun toinen, jokaisella on siis omat lempiruokansa ja omat lempireseptinsä. Recipe.fi on juuri se paikka, josta löytää uusia makuelämyksiä ja herättää makunystyränsä henkiin aivan uusilla tavoilla.

5/5

RUOKIEN MAAILMA

Piristystä arkipäivään

Ruokia on maailmalla monenmoisia, eikä ikinä voi edes tietää mitä ruokia edes pystyy kokkailemaan. Esimerkiksi kiinalainen ruoka on suosittua, mutta vaikuttaa todella monimutkaiselta valmistaa. Jakamalla reseptejä voimme oppia helpommat tavat valmistaa ruokia joiden luulimme olevan liian vaikeita. Jopa itänaapurimme Venäjän ruuat voi loihtia helposti, kunhan löytää hyvän ja toimivan reseptin.

Etsitkö piristystä arkipäivään? Onko illallisena taas sama makaronilaatikko? Sivustoltamme voi löytää uuden ja inspiroivan reseptin, joka tuo eloa sinun arkipäivääsi. Voit kokeilla jotain uutta eteläeurooppalaista herkkua tai löytää esimerkiksi terveellisempiä reseptejä laihdutuskuurillesi.

HYVÄT RESEPTIT

Oletko kotikokki?

Pidätkö itseäsi erinomaisena kokkina? Koetko osaavasi valmistaa aina parhaat ruuat jokaiseen tilaisuuteen? Jaa kanssamme uskomattomat reseptisi, jotta muut voivat oppia sinulta. Sinun ei tarvitse olla ammattikokki, jotta voit jakaa reseptisi. Kaikki reseptit ovat tervetulleita Hellapoliisin -sivustolle!