Hieno fermentoitu kuohuva juoma ACALA & Coffee Friend " Ethiopia Burtukaana", 330 ml

Hieno fermentoitu kuohuva juoma ACALA & Coffee Friend " Ethiopia Burtukaana", 330 ml
Kategoriat: Kahvit, Erikoiskahvit
Brand: Acala
3.99 EUR
Lisätietoja

Coffee Friend ja “ACALA Premium Kombucha” esittelevät ylpeinä yhteistyönsä tuloksen: premium-kombucha ja erikoiskahvi, joka on luotu todella erityisiä hetkiä varten.Kahvi ja tee ovat kuin yin ja yang: nämä kaksi juomaa saattavat aluksi vaikuttaa hyvin erilaisilta, mutta ne itse asiassa täydentävät toisiaan täydellisesti ja muodostavat hienon yhdistelmän. Tässä ensiluokkaisessa kombuchassa ihastuttavan täyteläinen erikoiskahvi “Ethiopia Burtukaana” ja yksi maailman hienoimmista valkoisista teelaaduista - Bai Mudan kuuluisasta kiinalaisesta Yunnanin maakunnasta - näyttävät upeimmat värinsä. Tässä odottamattomassa parituksessa on kahvin, suolakaramellin ja maitosuklaan tyylikkäitä vivahteita, joita tuoreiden mustikoiden hienovarainen hapokkuus tukee. - Luotu sommelier M. Žemavičiusin ja Coffee Friendin toimesta. - Ensiluokkaiset ainesosat: lähdevesi, valkoinen tee ja erikoiskahvi.- Alkoholiton (enintään 0,5 % alkoholia).Makumaailma: suolattu karamelli, maitosuklaa, kahvi, mustikat. Sopii hyvin yhteen seuraavien kanssa: - Browniet- Crème brûlée - Kovat kypsytetyt juustotAinesosat: lähdevesi, kombuchaviljelmä, erikoiskahvi, valkoinen tee, sokeri. Säilytys: säilytä +2 ja +20 °C:n välisessä lämpötilassa. Tarjoillaan jäähdytettynä. Avaa varovasti. Säilytä avattuna jääkaapissa ja nauti 3 päivän sisällä. Saattaa sisältää enintään 0,5 % alkoholia. *****“ACALA Premium Kombucha” tarjoaa yhdistelmän ikivanhoja perinteitä, uusinta teknologiaa ja maailman parhaiden sommelierien hankkimaa tietoa. Lopputuloksena on hienostunut juoma, joka on täynnä eloisia makuja ja virkistäviä kuplia. Näiden kombuchojen valmistus perustuu ikivanhoihin käytäntöihin, joissa käytetään tulta, koskematonta lähdevettä, luonnollisia mehuja, loistavia teelaatuja ja ainutlaatuisia yrttejä. Kun juomaa fermentoidaan toisen kerran, käytetään samppanjan ja viinin valmistuksessa käytettyjä tekniikoita. Vuosien asiantuntemuksen tuloksena syntyy ainutlaatuisia aromeja ja makuja, jotka paljastuvat pehmeästi tässä klassisessa alkoholittomassa juomassa.