Olet ehkä maistanut upeaa kahvia ennenkin - mutta makujen monimutkaisuuden suhteen Othayan viljelijöiden rakkaudella tuottama “Kenya Kiaga AA” kilpailee kaikkien muiden kahvien kanssa. Se on yksinkertaisesti yksi hienoimmista kenialaisista kahveista, joita meillä on ollut mahdollisuus kokeilla.Tämän poikkeuksellisen pestyn lajikkeen tuottaa Othaya Farmers Co-operative Society, joka koostuu noin 420 tuottajasta, joilla on oma kuivamyllynsä Gatuyainissa. Kuivamyllyssä on myös oma cupping -laboratorio laatuanalyysiä varten.Nyerin alueelta peräisin olevien kenialaisten kahvipapujen juju on siinä, että ne kasvavat hitaasti korkealla ja tuottavat erittäin kovia, tiheitä papuja. Papujen tiheyden mukana tulee myös makujen intensiteetti! Kun lisäät tähän vielä ainutlaatuisen punaisen vulkaanisen maaperän, jossa on runsaasti fosforia, saat kahvia suoraan Kenian sydämestä, jota tulet haluamaan varmasti lisää. Ja lisää. Ja lisää.Sopii täydellisesti: pour-over (suodatin) haudutusmenetelmiinSopii hyvin myös: French press, Aeropress, cold brew, espressoPoikkeuksellisen laadun ja maun vuoksi kahvi on merkitty Specialty -kahviksi. SCA: n mukaan se saa 88 pistettä 100:sta.MAA: KeniaALUE: NyeriKORKEUS: 1900 mLAJIKE: SL28, SL34, Ruiru 11, BatianKÄSITTELY: PestyPAAHTOASTE: VaaleaMAKUMAAILMA: Musta tee, karhunvatukka, punajuuri, oratuomi, raparperiAinekset: paahdetut kahvipavut.Säilytys: säilytä kuivassa ja viileässä.